ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΟΡΤΟ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014
ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Διάρκεια
Κατοικία 68 τ.μ
Κατοικία 35 τ.μ
30 μέρες
20 μέρες
10 μέρες

3ΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑ
Διάρκεια
Κατοικία 68 τ.μ
Κατοικία 35 τ.μ
3 μέρες

ΙΟΥΝΙΟΣ
Διάρκεια
Κατοικία 68 τ.μ
Κατοικία 35 τ.μ
30 μέρες
20 μέρες
10 μέρες

ΙΟΥΛΙΟΣ
Διάρκεια
Κατοικία 68 τ.μ
Κατοικία 35 τ.μ
30 μέρες
20 μέρες
10 μέρες

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Διάρκεια
Κατοικία 68 τ.μ
Κατοικία 35 τ.μ
30 μέρες
20 μέρες
15 μέρες

Για κάθε κράτησή σας θα έχετε επιπλέον 15% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Golden Beach και δωρεάν πρόσβαση (ξαπλώστρες / ομπρέλα) στην παραλία του ξενοδοχείου.

Οι επιπλωμένες κατοικίες βρίσκονται στην περιοχή Ορος-Πρασίνη, 500 μ.από τον παραδοσιακό οικισμό του Πόρτο και μόλις 4,5 χλμ απο τη χώρα της Τήνου. Χτισμένες σ'ενα φυσικό περιβάλλον όπου οι εντυπωσιακές βουνοπλαγιές εναλλάσσονται με τις πεδινές "πεζούλες", και οι γοητευτικές ρεματιές με τα λιθόστρωτα μονοπάτια εναλλάσσονται με τις ήπιες πλαγιές με ελιές και με τις ξερολιθιές, συνθέτοντας έναν τόπο γαλήνιο και εξαιρετικά λαμπρό κάτω απο το φώς του ήλιου. Ο επιβλητικός όγκος του όρους γύρω απο τις κατοικίες είναι ιδανικός για περιπατητές που τους επιτρέπουν να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της Τηνου και για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη. Η περιοχή είναι στολισμένη με παλαιά ξωκλήσια που γοητεύουν και μαρτυρούν την μακρόχρονη ιστορία της Τήνου. Ο οικισμός του Πόρτο διαθέτει mini market και παραδοσιακές ταβέρνες όπου η φιλόξενη διάθεση των ντόπιων αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για όσους ανακαλύπτουν την Τήνο. Οι υπέροχες αμμουδερές και ειδυλλιακές παραλίες με το ξεχωριστό χρώμα και το φυσικό επιβλητικό περιβάλλον που βρίσκονται οι κατοικίες θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις του παραθεριστή και του λάτρη των ήσυχων διακοπών.

Oι επιπλωμένες κατοικίες αποτελούνται από:
Μια πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κατοικία 68 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα-καθιστικό, σαλόνι, λουτρό και βεράντα με πέργκολα.
Μια πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κατοικία 30 τ.μ. με 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, λουτρό και βεράντα με πέργκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα κάτωθι τηλέφωνα:

6948 662204

E-mail: nikolasour@yahoo.gr