Το συγκρότημα του GOLDEN BEACH δεσπόζει στη χρυσαφένια παραλία του Αγίου Φωκά και απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τη χώρα της Τήνου.

Το GOLDEN BEACH είναι ένα από τα ελάχιστα resorts στην Τήνο που βρίσκονται σε μια καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων γεμάτη γεράνια, φοίνικες, ελιές και μπουκαμβίλιες. Αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα κτήρια, δημιουργώντας έτσι ένα μικρό αυτόνομο χωριό γεμάτο απάνεμες αυλές, λευκές πέργκολες, ανθισμένα παρτέρια και άνετες βεράντες με θέα τη θάλασσα ή τον κήπο. Ένας παράδεισος κατάλληλος για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και οικογενειακής ηρεμίας. Ένα resort για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές παράλληλα με την ομορφιά της ανθρώπινης επαφής.

Τήνος
Η Τήνος ξεπροβάλλει ανάμεσα στην Άνδρο, τη Μύκονο και τη Σύρο. Το νησί γοητεύει με τους μοναδικούς, παραδοσιακούς οικισμούς, τη λιτή αρχιτεκτονική και τους γραφικούς περιστερώνες.
Ο επιβλητικός ναός της Μεγαλόχαρης και τα αμέτρητα εξωκλήσια αποθεώνουν κάθε ανώτερη πίστη. Τέλος, σημαντικό ρόλο έχουν διαδραματίσει οι μεγάλοι καλλιτέχνες που γεννήθηκαν εδώ και έχουν αφήσει μεγάλη πνευματική κληρονομιά και μοναδικές δημιουργίες.

Πρόσβαση
Το καλοκαίρι η Τήνος έχει καθημερινή ανταπόκριση από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας. Η διάρκεια του συμβατικού πλοίου είναι τεσσεράμισι ώρες από τον Πειραιά και τέσσερις ώρες από τη Ραφήνα. Παράλληλα, όμως, προσφέρεται και η επιλογή των ταχύπλοων, που εξυπηρετούν και τα δυο λιμάνια. Η διάρκεια του ταξιδιού με ταχύπλοο είναι δυο ώρες από Ραφήνα και τρεισήμισι ώρες από Πειραιά.